Pages

19 November 2010

Miz u Cik Niena....

bila cinta~~
bile kite berjumpe, ade je benda yang nak dibualkan.
bile dah berbual, tak sah kalau tak meleleh air mata sebab gelak sampai tak hengat dunia.
akak memang best, akak memang sporting, akak selalu buat kite gelak walaupun time tu kite tengah sedih tahap gaban,.
akak suke cerita pasal hidup akak, kite pulak suka dengar cerita akak.
kite selalu mintak makanan akak..mintak halal eh..hehe
pas tu kite nak mintak maaf kalau ade terlepas cakap, terkasar bahasa.maaf tau..
lepas ni kite dah tak boleh nak jumpe, tak boleh nak berbual same2 lagi.
tak lame lagi akak dah nak balek kedah.lagi la tak boleh jumpe.
emmmmmmmmmmm..sedih banget..='(
tapi tak pela kak..jangan lupe halo-halo..emel pun boleh jugak.mesej lagi la boleh..huhu..
yang paling penting don't 4get me...pas tu, jangan lupe, haziq nak adik..pandai2 akak la ea..hahaha..
hepy2 dengan abang wan tau..







0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn