Pages

29 October 2009

~hELmEt oH HeLmet~

aku nk gelak le x?
hahahahahahahahahaha....

1 x hua
2 x hua
3 x hua
hua..hua.hua...

sebenaqnye... pg td da 1 crite lawak...
x la pg td...
pg sgt xlew...
mse 2 aku nk g keje...
LAMBAT? 2 perkara biase...
slgi jam 2 x kul 7, slagi 2 la xtrun dr umah....
bkn kuar dr umah trn dr umah...
mane xnyer tingkat 5...
slamat hubby aku ntar anak kesayangan aku 2....
ajiq n anorld.....
bug bunny die lew..
hmm...xlwak pn....

Sebenarnye aku nk crite, mase aku naik moto...eh...
lupe lak aku nk crite aku naik moto sekerat jln, nthen aku naik bas (2 kali bas)....

Aku nak crite dr pnjara 2...
hubby aku bwk la aku naik motor smpai sekerat jln, smpai bt 4..
xsempat sampai bt 4 aku trn sebab aku nmpak bus...
btl2kn tudung,
upe2nye...aku xpakai HELMET...
sepanjang atas motor 2......
hehehe...patut la sejuk jer kepala aku nie...
hahahaha....

Adoi.. trn2 moto pe lagi kena la mrh ngan hubby aku...
hahaha....dia kate aku terlupe cam TENGGILING....
bengang se...dia samekn aku ngan tenggiling....
hehehe....lawak2...

Sesedap mulut dia jer kate aku cam 2...
what ever la....
lantaq p ar.....

moral nyer.... Jgn Jadi CaM tEnGgiLing...

(p/s. : jgn LuPe HELMET)

28 October 2009

huhu...

Scrapbooking at WiddlyTinks.com

Bergayanyer

Scrapbooking at WiddlyTinks.com

06 October 2009

~g KFC~

termenung jauh jer tacik...
mesti frust xdpt mkn pizza...

mak tok ngan cucu kesayangan dia
danish

nengah tunggu burger...
xsmpai2...smpai da kembong mnm air gas...
danish nengok kelakuan adik dia...

babah teman ajiq main papan lonsor...
babah...penat layan kerenah dia...

nengok dia..
muke xbesalah...
mainnye skit xghase takut...
mama yang kecut perut nengok teletah dia..

wau wie....
hehehe..
bestnye...
bebas se...
nengok bdk sebelah 2 pn takut nak trn...
dia selamber gile anak mama nie...


nengok pe 2...
takut org mrh lew 2...
hehehe...

mama2 jage mama...
ajiq nak trn nie....

sepupu or adik beradik


nie nak interframe tok cik diorang...
wah kusyuk nye anak mama nengok mee bandung depan matenyer...
horey.....dpt mkn jap g...
ye2...yes...

nie la DANISH n DANIAL

2 sepupu cam adik beradik...
hmm...bkn senang nak amik gmbar depa nie....
mase nie ghaye ke 2..
g umah tok cik diorang...




ghaye beb

...babah and danial , paktok maktok and danish n me...
...mase nie amik gambar pd pg ghayer....
wah beraye aku kt kedah
hmm.. Ya ALLAH...epi nye aku dpt lik as...

mak tok cam marah jer kt danial...hehehe...
sebenaqnye maktok seriau (TAKUT)...
ape ntah 2 org bercucu 2...
nie budak sowang nie...
kalut nak nengok camera maklong dia...
camera kami same...
gamaknye dia pkkan...
cam same jer camera mama ngan maklong...
ape yang dipegangnye 2...
adoi....ajiq2....nak snap gmbar dia ckp susah...
notti boy...
sembang ngan paktok dia...
ckp jerman dia lew..
paktok pn layan jer la..
xphm pn uat2 phm...
leh g2?

kembali updax

~this year syukur ke hadrat ilahi aku le beraya bersama keluargaku kembali...
aku bersyukur sgt2 ALLAH satukan keluargaku...
ari nie dah 16 syawal...
br aku sempat nak update...
sebenarnye aku nie nak berdiamkan diri uat sementara dlm blog nie~
but biele aku terbace blog maslina omar...
ati ku terdetik kembali untuk update blog aku nie...
mas...
aku mhn ampun ya kalu slh aku membuatkan ko ngan aku semakin jauh....

~SeLaMaT HaRi RaYa~

with my hubby...
di PAGI RAYA...
babah, haziq and mama
susah betul nk amik gmbar bersama...








 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn