Pages

21 May 2009

ting tong..ting tong..

assalamualaikum kwn2 yang sudi jengah blog aku nie...
ari nie br aku naik keje....
da selesai da exam PTK aku...
huhu...yes2...

da lps siksaan aku..
hohohoho...

glak2 gak but ati aku sebnarnye ari ni ghase sayu sgt....
nape ek...
nape???
hmm..sebenarnyer...aku ghase boing sgt dtg kejer ari nie...
yer la 2 ari exam...hehe.. cam cuti jer...
lagi pn pg td sebenarnye anak aku si haziq muntah2..


muntah2 kosong..
perut masuk angin kot..
aku trus taruk minyak yuyi...alillah...

hmm...syukur...but aku still xsdp ati...
nape ntah...lps aku ntar anak aku td anakaku nangis aku cam sedih tinggal kn dia...
dia xle xnmpak aku skrg...
cam smalm aku g exam naik bus...
dia pnye mengamuk aku xbwk dia naik bus...dia dlm kereta..nangis dia cam kena pkl...
cian ia..


lik dr exam aku xamik kt umah org jage...sbb dia tdo...ptg br aku jmpe ank aku...

smpai mlm...aku main ngan dia...bagi ilang windu...

asyik gomoi2 aku...
tau x gomoi 2 per...
sondoi2 aku...
sondol la....
hehe...
dia windu aku la gamaknye...


Ya allah, pulihkn la ati aku nie ya allah...
aku hrp aku akn pulih kembali...
back 2 normal..
ati aku masih teguris lagi....
aku x sehepi dulu bersama family aku....

aku still ghase lonely...

alillah de haziq...peneman idup aku...
aku still ghase windu n nak kemesraan dr hubby aku..
but ati aku still terluka lagi...
aku still teringt per yang berlaku...

aku takut...aku takut...
i2 dlm life aku skrg...
nape la aku still g2..
adakah aku dah xMENYINTAI suami aku?


Ya Allah...
ampun kn aku...
aku tahu...
aku hamba yang lemah segala2nye....

kuatkn aku YA ALLAH....
Aku cube....hadapi sume nie...
bg la aku kekutan untuk bina idup baru ya allah...


Uat Suamiku,
aku windu padamu,
wpun kite seharian jumpe...
nape ati aku still ghase windu pada mu sayang...
adakah kasih sayang ku da kurang padamu?
hanya tanggungjawab jer aku jalankan?

Ya ALLAH sampai bile aku perlu gini Ya ALLAH...
tolong la aku YA ALLAH....

1 comments:

mas said...

slm su....

kuatkn semngat tau...
aku tau ko sdh..tp ko mmg kene kuat smngt tau...

islh...
ALLAH dngo apa yg kita pohon...
sabar dan sabar tau su...

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn