Pages

05 April 2010

Ya ALLAH Tuhanku , aku xmampu

tarik diri?
i2 keputusan terakhir le aku pkkn uat mase nie...
aku rungsing sgt...
nape aku nie bkn kekasih awal n akhir bg suamiku?
hmm...
adakah aku nie hanya seorang teman, isteri yang di kategorikan terdesak?
aku ghase...
aku kecewa sgt...

Aku tahu...
aku susah..
da org lain lagi yang susah dr aku...
seksa dari aku...

AKu jd camnie..
perasaan aku sebenarnye...
dlm mase yang same aku rase aku nie xpenting bg life suamiku...
but...susah aku nak terangkan..

mungkin tarik diri lebih baik...
aku ghase...aku perlu mase
untuk menerima suamiku...

Sayang, mesra,trima seadanya...cinta...sume 2 dulu....
but sekarang....Bohong la...xde sedetik ...sekelumit ghase sayang...
now....
AKu xpasti ngan ati aku....

Aku xmmpu la nk hadapi nie...
aku dah ghase kecewa...
Aku nk serah sume pd ILAHI...

Ya ALLAH...
engkau bg la hati wan 2...pade org lain...
bkn untuk aku...
aku da xmmpu nk bg dia kebahagiaan...

Semua nie dia yang create...
dia membuatkn ati aku jd sebesalah...

Aku kahwin ngan dia...
aku serahkan sume pd dia...
susah senang ngan dia...
but...
mungkin ati dia masih da untuk insan lain....


Ya ALLAH, andaikata jodoh aku ngan suami
ni demi anak engkau panjangkan...
Jika jodoh antara kami da xda..
kasih sayang da xde...
Aku rela
Ya ALLAH... ditinggalkan...
Aku xnk sakit..
Aku xnk sakitkan diri aku sdr...
Cukup La Ya ALLAH...
Aku da xmmapu...
nak bohong diri aku...
Aku terlalu cemburu...
Cemburu...
Aku nk 1 ari nanti...
bile aku da xde di sisi suamiku..
Baru suamiku sedar yang aku penting untuk nye...

Biar la dia sedar secepat mungkin...
but kalu dia xsedar gak....
Engkau permudahkan la perjalanan idupku...

2 comments:

Fiza's said...

salam.............. kenapa awak??? sedih baca.. awak kena kuatkan semangat k.. sabar banyak2.. Allah nak uji sebenarnya....

mas said...

slm su...

kuatkan smngat tau su....
aku paham su...insyllh...ALLAH da tentukan apa yg terbaik buat kita...

yg penting jgn terburu2 ye su....

mis u....

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn