Pages

23 June 2009

hAri deMi hAri


daLam kehidupan kite,

kite perlu ada perubahankan..

ntah lew ek...

but perubahan pd anak aku aku dpt ghasekn...

ni gmbar anak aku da semakin meningkat becaq...

1 TAHUN 7 bulan 2 hari...

mama bersyukur anak mama sihat disamping mama n babah...

mama tetap akn mengembirakan sayang...

haziq la anak mama...

ku tetap mama mu...

ku bawamu 9 bulan bersamaku..ke mana jua ku pergi....

mama harap hubungan kite tidak akan putus same sekali...

kita ada petalian darah yang terlalu kuat....


4 comments:

mas said...

slm su...

hua hua...cam sedey je....

la da besaq rupanya haziq ni ek...
da tunjang ek...heheheh....
lama xjmpe...
bila ko nk dtg umah aku su....
smpi aku da nk pindah tgkt 3 lak...


await rambut cengitu sayang...
mama wat e tuh....
cian haziq ek...hehehe..

FiBoCyNnO_gURL said...

hehe..rambutnye xyah cikat...
huhu..dia penawar atiku..
aku tau nape ko sdh..yg sudah2 lew...yg ptg ko ingt dia...xlupe kn dia...lagi pun ko da der pengganti...nengok kwn ko linda...lagi cedehkn
ko ptt bsyukur...

Anonymous said...

slm kak sue...nurul di sini...erm..dah besar rupenye haziq,comel mcm mama die..hehehe..nurul sedih kehilangan anak yang tersayang..rasa rindu yang teramat mendalam pada arwah anak nurul..al-fatihah..kak,dtg la jb,leh kita jumpe..nurul pn dah lama x jmpe haziq,dah besar die skrg..

FiBoCyNnO_gURL said...

iallah...tq lew layari blog nie...hmm..aha..da mse aku trn..ari 2 aku trn ko xnaik keje lagi...hmm...pape pn ko kna bnyak brdoa k....

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn